حیا ، حیات آور است
همین مطلب در:
در حقوق بشر غربی که مبتنی بر اومانیسم است یک انسان در نحوه ی پوشش خود آزاد است. آن ها از مفهومی به نام مد و فشن صحبت می کنند که مدام در حال تغییر است و و سعی می شود که از انسان حیا زدایی کند. در مقاله ای به نام 30 ویژگی "جامعه زنده" که توسط محمود سریع القلم مشاور دکتر حسن روحانی نوشته شده بود مشخصه های جامعه زنده را ذکر کردند که البته خارج از تحلیل محتوای این یادداشت می خواهیم به یکی از عواملی که از نظر اسلام ویژگی جامعه زنده است را ذکر کنیم. حیا به عنوان مولفه ای حیاتی در جامعه ایمانی است که نه تنها باعث سلامت جامعه می شود بلکه ضریب ایمنی و امنیت جامعه ما را بالا می برد. بهتر است بگویم امنیت جامعه ایمانی و اسلامی به میزان حیا در رفتار مردم آن جامعه بستگی دارد البته این تنها عامل نیست و مطمئنا موارد دیگری هم در امنیت جامعه نقش ایفا می کنند.حیا زدایی به عنوان پروژه ای برای کاهش ضریب ایمنی در جامعه ما و افزایش فساد در محیط در دستور کار رسانه های معاند اسلام و دشمن است .
پیشنهاد: مطالعه نظر اهل بیت در مورد حیا هم ابعاد نظری این موضوع را برایتان روشن خواهد کرد و هم با تفکر ائمه در مورد این موضوع آشنا می شوید.
و جمله آخر اینکه فردی که حیا ندارد حیات ندارد و جامعه ای که حیا ندارد حیات ندارد.
سلام، با تشکر از شما
"حیا ، حیات آور است"
با آدرس:http://www.harfeto.ir/?q=node/44904
در سایت "حرف تو" انتشار یافت.
چشم به راه مطالب خوب شما هستیم.
هدیه سایت حرف تو به شما: امام خمینی ره: به همه مسئولان کشورمان تذکر مىدهم که در تقدم ملاکها، هیچ ارزش و ملاکى مهمتر از تقوا و جهاد در راه خدا نیست.
یا علی